آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

تیلاپیا فقط مصرف خوراکی ندارد

شنبه, ۲۴ تیر ۱۳۹۶، ۰۲:۳۷ ب.ظ

استفاده از مزایای مختلف ماهی تیلاپیا در تایوان برای درآمدزایی

امین محمودی

برگرفته از گروه تلگرامی : کانون پرورش دهندگان ماهی گرمابی 


نتیجه تصویری برای ‪tilapia‬‏

مردم تایوان با به رسمیت شناختن ماهی تیلاپیا به عنوان ماهی ملی این کشور، فرآورده های زیادی از این ماهی تولید و به بازار عرضه می کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد مقاومتی (مقاومتی نیوز)، تیلاپیا هم به لحاظ میزان و حجم تولید اختصاص یافته برای رشد این ماهی و هم به لحاظ شکلی به عنوان ماهی ملی کشور تایوان محسوب می شود. همچنین این ماهی بیشترین صادرات را در بخش آبزیان در تایوان به خود اختصاص داده است.

اما تولید تیلاپیا در تایوان تنها برای مصرف کردن (خوردن) نمی باشد بلکه میتوان از صنایع تبدیلی این ماهی نیز استفاده های زیادی به عمل آورد. یکی از این صنایع تبدیلی کلاژن است که از پوست و پولک ماهی تیلاپیا بدست می آید.

پوست تیلاپیاهای بزرگ نیز برای ساخت لوزام جانبی زنانه و مردانه نیز مانند کیف، کمربند، کیف پول و بسیاری از چرمی جات دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

یک کارشناس تیلاپیا در تایوان گفت: کلاژن یک نوع پروتئین است. در واقع ۳۰ الی ۴۰ درصد از بدن ما از کلاژن تشکیل شده است، در نتیجه کلاژن عنصر اساسی برای حفظ تعادل و سلامتی ما محسوب می شود.

کلاژن استخراج شده از پوست ماهی تیلاپیا به صورت نوشیدنی مصرف می شود. دولت تایوان این نوشیدنی را در بطری های ۱۵ میلی لیتری و به صورت بسته بندی به مردم عرضه می کند که معمولا روزانه قبل از غذا و با معده خالی در این کشور مصرف می شود.

کلاژن همچنین می تواند برای استفاده در مراقبت از پوست صورت استفاده شود، در این روش معمولا قبل از مالیدن به صورت کمی آب رقیق به صورت زده می شود.

یکی دیگر از محصولاتی که از پوست ماهی تیلاپیا بدست می آید، لنز قرنیه چشم می باشد که هم اکنون بر روی حیواناتی مثل خرگوش آزمایش می شود. بعضی از مردم ممکن است تصور کنند که پوست تیلاپیا واقعا می تواند مواد بسیار خوبی برای ساخت کیسه، کمربند و سایر لوازم جانبی مرد و زن فراهم کند.

یکی دیگر از کاربردهای کلاژن این است که به عنوان مرطوب کننده پوست بکار می رود همچنین این محصول برای پارچه های محافظتی، پارچه های ضد الکتریسیته ساکن و … نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

ماهی تیلاپیا علاوه بر مصارف خوراکی، در دیگر حوزه ها نیز کاربرد داشته و می تواند درآمدزایی داشته باشد.


منبع: نیوزبیتز

  • ali ghavampour

آبزی پروری

تیلاپیا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی