آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

  1. قبل از آغاز هر گونه برنامه توسعه ای، دولت ها می بایست نسبت به اولویت گذاری آبزی پروری دریائی به عنوان بخشی مهم در صنایع تولید مواد غذایی توجیه شده و حتی المقدور، همراه با فائو راهبردهای ملی را در این زمینه تبیین نمایند. این اولویت گذاری می بایست از طریق ارزیابی های لازم برای تعیین ظرفیت مناسب طرح انجام شود و این مهم لازم است پیش از اقدام به هرگونه سیاست گذاری و تدوین قوانین کلی صورت گیرد. جایگاه این اقدامات در ایجاد و فعال سازی سیاست ها و مقررات حمایتی از پرورش دهندگان واجد اهمیت بسیاری است.
  2. فضای سرمایه گذاری در آبزی پروری دریائی شامل تامین مالی، بیمه و ایجاد حقوق مالکیت در دریا می بایست انگیزه مناسب را تأمین نماید. دولت لازم است شرایط مطلوب را برای افزایش سرمایه گذاری در آبزی پروری دریائی ایجاد و همکاری بین المللی و انتقال فناوری را در بین ذینفعان تحریک و تقویت نماید. ازجمله:
  • مشوق هایی برای فعال سازی و تشویق سرمایه گذاری اعم از داخلی و خارجی در آبزی پروری دریایی قرار داده شود.
  • حمایت مستقیم از مدیریت مطلوب آبزی پروری دریایی از جمله پرورش صدف‌ و جلبک در مزارع پرورش ماهی در قفس های فراساحلی.
  • کمک به ارائه اطلاعات شفاف بی طرفانه به جامعه با همکاری فائو.
  • تسهیل انتقال فناوری به تولیدکنندگان و صنایع حمایت کننده.
  1. گسترش فعالیت آبزی پروری دریائی به مناطق دور از ساحل نیازمند تحقیق، توسعه و نوآوری وسیع در سطح ملی و بین المللی بوده و دولت ها می بایست به منظور طراحی و اجرای برنامه های تحقیقاتی که پوشش دهنده چالش های عمده در زمینه های مهندسی، علوم طبیعی، علوم اجتماعی و ... اقدام نمایند. این مهم از طریق موارد ذیل امکان پذیر خواهد بود:
  • در نظر گرفتن کل صنعت آبزی پروری دریائی به عنوان یک مجموعه (خوشه) در تحقیقات فعال
  • فعالان تجاری در بخش خصوصی را می بایست برای مشارکت در سرمایه گذاری ترغیب نمود
  • تشویق و پشتیبانی از اجرای برنامه ها و پروژه های دانشگاهی در تمامی سطوح زنجیره
  • پشتیبانی از انتقال فنآوری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی