آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

چرا میگو بخوریم؟

شنبه, ۲۸ بهمن ۱۴۰۲، ۰۶:۳۱ ب.ظ

یکی از مهم ترین انواع غذاهای دریایی، خوراک تهیه شده بر پایه میگو است که مصرف آن در مناطق ساحلی جنوب ایران از دیرباز رایج بوده و در میان جوامع محلی به انواع مختلف طبخ و مورد استفاده قرار می گرفته است. ظرف چند دهه اخیر نیز، پرورش میگو در سواحل خلیج فارس، دریای عمان و مناطقی از حاشیه جنوبی دریای خزر، معرفی این محصول به عنوان یک کالای صادراتی ارزآور را درپی داشته و علاوه بر آن، موجب آشنایی بیشتر مردم کشورمان با این سخت پوست آبزی به عنوان یکی از غذاهای دریائی مطلوب شده است. با این حال، ارتقاء جایگاه میگو در سبد مصرف خانوار در ایران، نیاز به ترویج بیشتر آن در بازارهای داخلی به منظور افزایش سهم این خوراک در سفره خانوار داشته و مستلزم تلاش بیشتر دست اندرکاران، محققین و فعالین در این عرصه می باشد.

هرچند در این حوزه، تاکنون نیز فعالیت های متعددی صورت گرفته اما مقایسه وضعیت جاری با ظرفیت موجود، لزوم اهتمام بیشتر در این مسیر را بارز تر می سازد.

مطالب کتابچه ای که لینک دانلود آن در زیر همین مطلب آورده شده را به تازگی در همین زمینه گردآوری نموده ام تا قدمی هرچند کوچک در این راستا برداشته باشم. امیدوارم مورد استفاده عزیزان واقع شود.

لینک دانلود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی