آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

نوشته: Eleonor A. Tendencia and Victor Emmanuel J. Estilo

ترجمه: علی قوام پور

 

EMS/AHPND عامل ایجاد بیماری EMS/AHPND باکتری از خانواده ویبریو به نام Vibrio parahaemolyticus یا VPAHPND است که در دستگاه گوارش میگو ایجاد کلنی نموده و سمّی را که مسئول تغییرات بافتی در هپاتوپانکرآس میگوی بیمار می گردد، تولید می نماید. V. parahaemolyticus در تمامی  محیط های دریایی و آب های لب شور به طور طبیعی حضور داشته، لذا همواره می تواند در محیط استخرهای پرورش میگو از جمله آب، رسوبات و تمامی اجزاء مرتبط با استخر نیز موجود باشد. VPAHPND پلاسمیدهای قابل انتقال یا ژنهای جهشی را با خود حمل می کند که دارای ژنوم تولید کننده سموم PirA/B می باشند (Kondo و همکاران، 2015). در این مورد خاص، ژن های جهشی حامل کدون تولید سم PirA/B علاوه بر ایجاد تغییر در فعالیت باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس و تبدیل این باکتری از فلور طبیعی محیط به ایجاد کننده بیماری AHPND، قابلیت انتقال توان ایجاد این بیماری را در سایر باکتری های استخراج شده از میگوهای درگیر در AHPND/EMS نظیر V.harveyi، V.owensii، V.campbelii و ... نیز دارند( Kondo و همکاران، 2015; Liu و همکاران، 2015; Dong و همکاران، 2017).
 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی