آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

نتایج پروژه " کنترل عارضه سرقرمزی" ( قسمت چهارم)

پنجشنبه, ۱۸ بهمن ۱۳۹۷، ۰۴:۵۲ ب.ظ

ج : عوامل توسعه

بخش عمده ای از عوامل مؤثر در عارضه سرقرمزی و در واقع، آنچه که بیشترین تأثیر را در بروز مرئی و قابل مشاهده این عارضه دارا می باشد، عوامل توسعه این عارضه می باشند

در این بخش دو عامل اصلی را می توان مدیریت زنجیره سرد و نقش سیستم انجماد معرفی نمود.

در خصوص مدیریت زنجیره سرد، آنچه که می بایست در مورد عملیات انجام شده در محل مزرعه به اجمال به آن اشاره نمود، در وهله نخست، دقت به تغییرات دمای بدن میگوی صید شده از لحظه خروج از آب و پس از آن تمامی مراحلی است که تا لحظه حمل در زمینه دستکاری ها و عملیات رایج با هدف پاکسازی، آبگیری، توزین، جعبه گذاری صورت می پذیرد.

آنچه در این مراحل، در سال های اخیر بسیار متداول بوده است، خارج ساختن میگو از تور صید و انتقال به مخزن سرد سازی با هدفChill kill یا کشتن در سرما،انتقال به بخش آبچکان، قراردادن میگو در جعبه های حاوی پودر یخ و سپس قرار دادن جعبه ها در کامیون حمل بوده است. اینکه طی این مراحل چه اتفاقات قابل مدیریتی واقع گردیده و کدام اقدامات قابل رفع نقص می باشند، همچنین مشکلات موجود در زمینه سیستم انجماد ،در قسمت های بعدی این مطلب مورد بحث واقع خواهد گردید.


  • ali ghavampour

سرقرمزی

پرورش میگو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی