آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

نسل نوین غذاهای لاروی در تکثیر میگو

پنجشنبه, ۳ فروردين ۱۴۰۲، ۰۶:۲۴ ب.ظ

راستش رو بخواهید عنوان این مطلب در اصل " Shrimp hatchery production: the next generation" بود که در شماره اول سال 2023 مجله Hatchery feed&Management از طرف شرکت Skretting منتشر شده بود. من هم بدون اینکه اول متنش رو تا انتها نگاه کنم و بعد شروع کنم به ترجمه، از اولش شروع به ترجمه کردم و اواسط کار دیدم ای داد بیداد، این تبلیغ خوراک های مختلف تولید شرکته برای کارگاه های تکثیر میگو و نه معرفی شیوه ای جدید در تکثیر لارو میگو. اما به هرحال با توجه به مطالبی که گفته شد، عنوان رو تغییر دادم تا به متن بیشتر بیاد و در اینجا ترجمه اون متن مورد نظر رو قرار می دم. امیدوارم برای علاقمندان مفید باشه. 

 

لینک دانلود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی