نتایج پروژه " کنترل عارضه سرقرمزی" ( قسمت سوم)
پنجشنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۷، ۰۴:۴۴ ب.ظ
ب: عوامل بروز
مدیریت دوره پرورش شامل: مدیریت بستر استخر( آماده سازی نامناسب، تجمع مواد
لجنی و پسماند، عدم یا سوء مصرف مواد بهبود دهنده کیفی و ...)، مدیریت آب( شکوفایی
کنترل نشده جلبک های مضر، عدم تأمین آب مناسب و...)، مدیریت تغذیه( غذادهی بیش و
یا کمتر از حد مطلوب، عدم تأمین خوراک مناسب، فرمولاسیون نامناسب، انبارداری
نامطلوب و ...) که موجب بروز استرس در میگوها می شود.
مدیریت نامناسب در مرحله صید( که سبب بروز انواع استرس های فیزیکی، اکسیداتیو و
فیزیولوژیک نظیر وارد شدن میگو به مرحله پوست اندازی یا پیش از پوست اندازی می
گردد).