اهمیت کاربرد جلبک های دریائی در تغذیه میگو (مقاله فارسی)
دوشنبه, ۱ آبان ۱۴۰۲، ۱۱:۰۶ ب.ظ
کاربرد مستقیم پودر جلبک های دریائی و یا استفاده از عصاره های آن ها در خوراک آبزیان و از جمله میگو به جهت دارا بودن منابع پروتئینی، معدنی و ویتامینه در مطالعات متعدد مورد بررسی قرار گرفته و این در حالی است که ذخایر ماهیان مأکول تامین کننده پودر ماهی مورد استفاده در صنعت خوراک آبزیان روز به روز در حال کاهش می باشد. از جلبک های غالب در این زمینه می توان به گونه های سارگاسوم، انترومورفا، آسوفیلیوم، ماکروسیستیس، کریپتونمیا و اولوا اشاره نمود. این جلبک ها برای تأمین اهداف مختلفی همچون جایگزینی منابع پروتئینی و یا در نقش همبند و یا جاذب غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.