آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

اندر افاضات جناب هوش مصنوعی (5)

يكشنبه, ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲، ۰۹:۱۴ ب.ظ

بیش از یک هفته از آخرین باری که وبلاگ رو به روز رسانی کردم میگذره و اینهمه مدت، به نوعی ناخواسته بود. از یکشنبه گذشته تا جمعه در ماموریت اداری بودم و از جمعه تا الان هم در بستر بیماری. اما همه تلاشم اینه که در روزهای آینده جبران مافات کنم. به عنوان نمونه همین الان مشغول تهیه پوستری هستم با عنوان پارامترهای فیزیکوشیمیائی آب در آبزی پروری که تا دو سه روز دیگه تکمیل می شه. بعد به مطالب دنباله دار وبلاگ خواهم پرداخت:

سئوال: اهمیت بستر استخر در آبزی پروری :

بستر استخرهای  آبزی پروری از نظر طراحی و مدیریت حائز اهمیت فراوانی است چرا که می تواند بر کیفیت آب، سلامت موجود آبزی و بهره وری کلی سیستم  اثر گذار باشد. کف استخر، بستری برای رشد میکروارگانیسم ها فراهم می کند که قادرند به تجزیه مواد آلی و بهبود کیفیت آب کمک نمایند.

علاوه بر این نوع مواد تشکیل دهنده بستر استخر آبزی پروری نیز می تواند بر دسترسی به مواد مغذی و رشد گیاهان آبزی تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، کف شنی یا ماسه ای می تواند برای رشد برخی گیاهان آبزی مناسب تر باشد، در حالی که کف رسی یا سیلتی ممکن است برای حفظ مواد مغذی و حمایت از رشد فیتوپلانکتون ها مناسب تر محسوب شود.

بستر استخر می تواند بر سلامت آبزی پرورشی نیز اثر گذار باشد. طراحی نامناسب یا مدیریت نامناسب بستر می تواند منجر به تجمع مواد آلی و رشد باکتری ها یا انگل های مضر شود که به نوبه خود باعث بروز و شیوع بیماری در جمعیت آبزی پرورشی خواهد شد.

بنابراین، بررسی دقیق طراحی و مدیریت بستر استخر آبزی پروری برای اطمینان از کیفیت مطلوب آب، در دسترس بودن مواد مغذی، سلامت و بهره وری موجود پرورشی حائز اهمیت فراوانی است.

  • ali ghavampour

آبزی پروری

هوش مصنوعی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی