آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

اسپیرولینا، غذایی برای آینده

چهارشنبه, ۹ فروردين ۱۴۰۲، ۰۲:۲۳ ب.ظ

  • اسپیرولینا جلبک میکروسکوپی سبز آبی،  تک سلولی و دارای سلول های فنری شکل است که از زمان پیدایش حیات روی زمین در سیاره ما می زیسته است.
  • رنگ سبز این جلبک به واسطه وجود کلروفیل و رنگ آبی آن به دلیل وجود رنگدانه فیکوسیانین می باشد.
  • جلبک اسپیرولینا به دلیل ارزش غذایی بالا، غذای اصلی بسیاری از جوامع انسانی به شمار می آمده است.
  • اسپیرولینا منبع اصلی پروتئین برای آزتک هایی بوده که برای چندین هزار سال در مکزیکوسیتی زندگی می کردند.
  • در تصویر زیر، دلیل ارزش بالای غذایی جلبک اسپیرولینا نشان داده شده است:

 

لینک دانلود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی