آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

نویسنده: Soraphat Panakorn

مترجم: علی قوام پور

در ادامه مزلب قبل در خصوص اتفاقات شبانه در مزارع پرورش میگو، پارامتر دوم را در این مطلب مورد اشاره قرار خواهیم داد. لازم به یادآوری است که مطالب عنوان شده در این مقاله صرفاً نظر نویسنده مقاله بوده و ممکن است بعضی از آن ها در کشور و آب و هوای ایران قابل تطبیق نباشد.

دمای آب

معمولاً دمای آب در شب پایین تر از دمای آب در ساعات روز است.

از آنجا که کاهش دما به آهستگی و از سطح آب استخر انجام می شود  اختلاف حاصله موجب لایه بندی دمایی می گردد که به نوبه خود سبب عدم اختلاط اکسیژن به طرز مساوی بین لایه های سطحی و عمیق آب استخر خواهد گردید.

همچنین در دمای پایین سمیت سولفید هیدروژن افزایش پیدا خواهد کرد.

با کاهش دما میگوهای ضعیف‌تر تمایل پیدا می کنند که به مناطق لجنی مهاجرت کنند که در این مناطق خودشان را در معرض گازهای سمی و عوامل بیماری زا قرار می دهند. یکی دیگر از واکنش های میگو نسبت به دمای پایین کاهش فعالیت است. در واقع نرخ سوخت و ساز میگوها به ازاء هر درجه کاهش در دما ۱۰ درصد افت پیدا می‌کند.

جهت کاهش تاثیرات نامناسب دما، پرورش‌دهندگان می بایست از هواده ها استفاده نمایند تا با ایجاد اختلاط در ستون آب، مانع لایه بندی دما شده همچنین با مدیریت مناسب تغذیه نسبت به پاکسازی بستر از مواد آلی اقدام کنند.  علاوه بر این لازم است از غذا دهی در ساعات شب خودداری کنند چرا که میگو ها در دمای پایین تغذیه مناسبی نخواهند داشت.

  • ali ghavampour

پرورش میگو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی