برداشت و عملیات پس از صید در مزارع پرورش میگو
مرحله برداشت ، آخرین مرحله از دوره چند ماهه پرورش میگو محسوب می گردد و در واقع علیرغم زمان نسبتاً کوتاه آن ، مهمترین قسمت از این روند طولانی است، به همین دلیل ، مدیران مزارع پرورش، می بایست تمامی تلاش خود را در خصوص انجام صحیح این روند اجرا نمایند تا بهترین نتیجه در زمینه کیفیت محصول گرفته شود. یکی از مشکلات کیفی میگوهای صید شده پرورشی به ویژه در سالهای اخیر (پس از معرفی گونه پا سفید غربی به صنعت پرورش میگوی کشور) بروز عارضه سرقرمزی در این میگوها بوده است. این مشکل، بنا به اظهار مدیران شرکت های فرآوری ، همه ساله زیان هنگفتی را به واسطه افت قیمت میگوی پرورشی در بازارهای جهانی (به میزان 0.2 تا 0.6 دلار آمریکا به ازای هرکیلوگرم میگو) در زمینه ارزآوری به این بخش وارد مینماید.
فایل پیوست، در خصوص روش های صحیح برداشت به منظور حفظ کیفیت میگو و با تاکید بر کاهش عارضه سرقرمزی تهیه گردیده است.