آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

اکوسیستم استخرهای پرورش (10)

پنجشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۱۷ ق.ظ

کلرینه بودن ، یا Chlorinity به مجموع وزن کلر ، برم و ید موجود در 1 کیلوگرم آب دریا ، پس از جایگزین شدن تمام مولکول های برم و ید با کبر اطلاق می شود ( Stickney 1991 ) از آنجا که کلر 55 درصد ازسهم ایجاد شوری آب دریا را به خود اختصاص می دهد ، و اندازه گیری آن نسبتاً ساده تر است ، شوری را می توان پس از تعیین کلرینه بودن از طریق معادله زیر محاسبه نمود :

S=1.8066  Cl 

که در آن ،  S نشان دهنده شوری و  Cl مبیّن غلظت کلر بوده و هردو با واحد گرم بر لیتر تعریف می گردند .

  • ali ghavampour

آبزی پروری

اکولوژی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی