آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

درجه بندی کیفی میگو

شنبه, ۸ مهر ۱۳۹۶، ۰۸:۰۳ ب.ظ

نتیجه تصویری برای ‪farmed shrimp‬‏


امروز ، یکی از دوستان گرامی ( جناب آقای مهندس موسی زاده ) و از اعضاء گروه تلگرامی صنعت میگو پرورشی ایران ( صمپا) فایل مفیدی رو به گروه یاد شده فرستادند و بنده ، جدولی رو که لینک دانلودش در ذیل مشاهده می شه ، برای اطلاع علاقمندان در وبلاگ به اشتراک گذاشتم . 

موضوع جدول ، ویژگی هاییه که میگوی ارائه شده در بازار می بایست داشته باشه و به تناسب این ویژگیها ، میگو رو می شه از نظر کیفی درجه بندی کرد . پیشنهاد می کنم جدول رو دانلود و ملاحظه بفرمائید :

لینک دانلود

  • ali ghavampour

میگو

کیفیت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی