کمی هم آشپزی .... " دستور پخت فیش & چیپس " .
معمولاً نام کشور انگلستان که به میان می آید، ناخودآگاه به یاد فوتبال حرفه ای و غذای معروف آن ها «فیش اند چیپس» می افتیم که از ماهی و سیب زمینی سرخ شده، تهیه شده و انگلیسی ها برای داشتن این غذا به خود می بالند. فوتبال که در تخصص ما نیست، اما می توانیم یک دستور خوشمزه و منحصربه فرد برای «فیش اند چیپس» به شما عزیزان آموزش دهیم که از خوردن و سرو آن لذت برده و به آشپزیتان افتخار کنید.
مواد لازم
فیله ماهی 500 گرم
سرکه سفید 2 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
ماءالشعیر 300 میلی لیتر
عسل 1 قاشق سوپ خوری
آرد برنج (الک شده) 200 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
سیب زمینی (خلالی خردشده) 700 گرم
طرز تهیه
1. در ظرفی، فیله های ماهی را با سرکه و یک قاشق چای خوری نمک مخلوط کرده، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا ماهی کاملاً مزه دار شود؛
2. در این فاصله، ماءالشعیر و عسل را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید؛
3. فیله های ماهی مزه دارشده را در آرد برنج غلتانده، به مخلوط ماءالشعیر آغشته کرده و سپس در آرد برنج بغلتانید، در قابلمه ای کوچک، حاوی روغن داغِ فراوان سرخ کنید (روغن جوش)، فیله ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود؛
4. سیب زمینی ها را به مدت پنج دقیقه در ظرف شیشه ای حاوی آب و یخ به صورت درباز بریزید، سپس آن ها را آبکش کرده و به مدت 3 دقیقه، در قابلمه ای حاوی آبِ جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا بافتِ سطح خارجی آن ها کمی شکسته شود؛
5. پس از این مدت، سیب زمینی ها را آبکش کرده، در ظرفی حاوی آب و یخ ریخته مجدد آبکش کنید؛
6. پس از این مدت، سیب زمینی ها را به مدت پنج دقیقه در قابلمه ای کوچک، حاوی روغن داغِ فراوان سرخ کنید (روغن جوش)، سپس آن ها را آبکش کرده و روی حوله کاغذی بریزید تا روغن اضافی آن ها کاملاً گرفته شود. ماهی و سیب زمینی سرخ شده را در ظرف موردنظر ریخته و سرو کنید.
برگرفته از : گروه تلگرامی آشپزخانه آبزیان