آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

کمی هم آشپزی .... " دستور پخت فیش & چیپس " .

شنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۶، ۰۸:۳۸ ب.ظ

نتیجه تصویری برای ‪fish&chips‬‏

معمولاً نام کشور انگلستان که به میان می آید، ناخودآگاه به یاد فوتبال حرفه ای و غذای معروف آن ها «فیش اند چیپس» می افتیم که از ماهی و سیب زمینی سرخ شده، تهیه شده و انگلیسی ها برای داشتن این غذا به خود می بالند. فوتبال که در تخصص ما نیست، اما می توانیم یک دستور خوشمزه و منحصربه فرد برای «فیش اند چیپس» به شما عزیزان آموزش دهیم که از خوردن و سرو آن لذت برده و به آشپزی‌تان افتخار کنید.


مواد لازم


فیله ماهی 500 گرم

سرکه سفید 2 قاشق چای خوری

نمک به مقدار لازم

ماءالشعیر 300 میلی لیتر

عسل 1 قاشق سوپ خوری

آرد برنج (الک شده) 200 گرم

روغن مایع به مقدار لازم

سیب زمینی (خلالی خردشده) 700 گرم

طرز تهیه


1. در ظرفی، فیله های ماهی را با سرکه و یک قاشق چای خوری نمک مخلوط کرده، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا ماهی کاملاً مزه دار شود؛

2. در این فاصله، ماءالشعیر و عسل را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید؛

3. فیله های ماهی مزه دارشده را در آرد برنج غلتانده، به مخلوط ماءالشعیر آغشته کرده و سپس در آرد برنج بغلتانید، در قابلمه ای کوچک، حاوی روغن داغِ فراوان سرخ کنید (روغن جوش)، فیله ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود؛

4. سیب زمینی ها را به مدت پنج دقیقه در ظرف شیشه ای حاوی آب و یخ به صورت درباز بریزید، سپس آن ها را آبکش کرده و به مدت 3 دقیقه، در قابلمه ای حاوی آبِ جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا بافتِ سطح خارجی آن ها کمی شکسته شود؛

5. پس از این مدت، سیب زمینی ها را آبکش کرده، در ظرفی حاوی آب و یخ ریخته مجدد آبکش کنید؛

6. پس از این مدت، سیب زمینی ها را به مدت پنج دقیقه در قابلمه ای کوچک، حاوی روغن داغِ فراوان سرخ کنید (روغن جوش)، سپس آن ها را آبکش کرده و روی حوله کاغذی بریزید تا روغن اضافی آن ها کاملاً گرفته شود. ماهی و سیب زمینی سرخ شده را در ظرف موردنظر ریخته و سرو کنید.

برگرفته از : گروه تلگرامی آشپزخانه آبزیان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی