تأثیر ماهی بر عروق افرادی که دخانیات مصرف می کنند
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶، ۰۳:۲۷ ب.ظ
مصرف سیگار و دخانیات به عملکرد لایه سلولی ای که سطح داخلی رگ ها را می پوشاند، آسیب می رساند و مانع از انعطاف پذیری آنها می شود. به این ترتیب رگ ها در مواقع ضروری نمی توانند گشاد شوند و به مرور سفت و سخت می شوند. اختلال عملکرد این لایه سلولی یکی از مهم ترین علایم پیشرفت رسوب چربی در جدار رگ هاست (تصلب شرائین).
این افراد با مصرف ماهی می توانند به مبارزه با این تغییرات خطرناک برخیزند به شرطی که ابتدا مصرف دخانیات را ترک کنند.
اسید آمینه تورین که به مقدار فراوان در تمام ماهی ها وجود دارد قادر است عملکرد سلول های لایه داخلی رگ ها را بهبود بخشد و مانع از آسیب به آنها شود و در نهایت احتمال بیماری عروق کرونر را کاهش می دهد.
برگرفته از : گروه تلگرامی آشپزخانه آبزیان