آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

10 توصیه برای پرورش میگوی موفق (قسمت نهم)

جمعه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ ب.ظ

نتیجه تصویری برای shrimp probiotic

استفاده از پروبیوتیک در زمان مناسب

پروبیوتیک ها باکتری های سودمندی هستند که می توانند موجب بهبود در رشد میگو، پیشگیری از استرس و بیماری و نیز حفظ کیفیت مناسب آب استخر شوند. بهتر است پروبیوتیک ها از همان ابتدای شروع دوره پرورش مورد استفاده قرار گیرند تا موجب خوگیری مناسب تر و بهبود کیفیت محیط زندگی میگوهای جوان گردند. علاوه بر این پیشنهاد می شود در موارد استرس زا همچون تعویض آب و یا انجام صید سرک نیز از پروبیوتیک استفاده شود. باکتری های سودمند با ارتقاء سلامت در دستگاه گوارش و کمک به حفظ کیفیت محیط زندگی میگو، به کاهش میزان استرس کمک می کنند.

ادامه دارد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی