آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

10 توصیه برای پرورش میگوی موفق (قسمت سوم)

دوشنبه, ۲۹ دی ۱۳۹۹، ۰۹:۱۲ ق.ظ

NASA Salinity: Monitoring Total Alkalinity & Ocean Acidification

حفظ قلیائیت در محدوده مناسب

قلیائیت از جمله عوامل بسیار با اهمیت کیفی در مدیریت آب استخرهای پرورش به شمار می رود چرا که مستقیما بر تغییرات pH و ترکیب جمعیت باکتریائی محیط استخراثرگذار است. توصیه می شود قلیائیت آب استخر در محدوده 120 تا 150 میلی گرم بر لیتر حفظ شود. این کار با استفاده از ترکیباتی همچون NaHCO3، KHCO3، Na2CO3، CaCO3 و CaMg(CO3)2 قابل انجام است. بهتر است مواد بهبود دهنده قلیائیت به صورت منظم و دوره ای در آب استخر استفاده شود تا اینکه تنها در مواقع بروز مشکل در این پارامتر مورد استفاده قرار گیرند. البته باید این نکته را نیز مد نظر قرار داد که در هربار اصلاح قلیائیت، مقدار بهبود دهنده نمی بایست از 20 پی پی ام بیشتر باشد. با دانستن مقدار فعلی قلیائیت و میزان قلیائیت هدف می توان میزان بیکربنات مورد نیاز را بر اساس فرمول ذیل محاسبه نمود:

مقدار بیکربنات مورد نیاز = (قلیائیت هدف منهای قلیائیت مشاهده شده فعلی) * 2

پیشنهاد می شود اصلاح قلیائیت در آب در ساعات اولیه صبح انجام شود .

"ادامه دارد"

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی