آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

جدول سختی آب

شنبه, ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۰۱:۱۲ ب.ظ

Water Softeners, Reverse Osmosis, JustReno.ca

در جدول زیر، انواع آب از نظر درجات سختی بر اساس میلی گرم بر لیتر کربنات کلسیم تشریح گردیده است (با تشکر از جناب مهندس موسی زاده بابت ارسال اطلاعات):

Water Hardness

در توضیح تصویر فوق لازم است یادآوری شود که GPG مخفف Grains Per Gallon بوده و هر GPG بنا به فرض معادل64.8 میلی گرم کربنات کلسیم در یک گالن آب (3.7 لیتر) و یا  17.1 میلی گرم کربنات کلسیم در یک لیتر آب می باشد.

0-75 پی پی ام

آب نرم

75-150 پی پی ام

آب سخت (برای آب های شور)

150-300 پی پی ام

آب سخت

بیش از 300 پی پی ام

آب خیلی سخت

سختی مناسب آب در استخرهای پرورش میگو بین 20 تا 150 پی پی ام توصیه شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی