آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان ABZISTAN

وبلاگ آبزی پروری و علوم زیستی

آبزیستان                  ABZISTAN

سلام بر همگی. علی قوام پور هستم، دانش آموخته اکولوژی دریا در مقطع دکتری، تا حدودی فعال در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان (به ویژه میگو)، علاقمند به زمینه های مختلف صنعت آبزی پروری و البته در کنارش، علوم انسانی. این ملغمه رو بذارید در کنار لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس بیوشیمی تا دیگه اصلا تعجب نکنید. ولی در این رسانه ، تلاش دارم ، روش های بهینه مدیریت آبزی پروری و مبانی این صنعت را ارائه و ایده های نوین را معرفی کنم. گاه گداری هم دلنوشته ای تا به سنت وبلاگ نویسی پایبند مونده باشم. امیدوارم مطالب وبلاگ آبزیستان مورد پسند بازدیدکنندگان محترم واقع بشه. ضمنا همینجا باید اعلام کنم که این وبلاگ، شخصی و مستقله و به هیچ شرکت و وبسایتی وابسته نیست. اینو عرض کردم تا حساب مطالب منتشر شده در اینجا رو از وبسایت هایی که به نام آبزیستان الی ما شاءالله این روزها در اینترنت مشاهده میفرمایید جدا کرده باشم. پاینده باشید

بایگانی

اکوسیستم استخر پرورش ( 9 )

يكشنبه, ۲۴ دی ۱۳۹۶، ۰۸:۰۰ ب.ظ

Image result for aquaculture salinity

در این مطلب ، پارامتر با اهمیت دیگری مربوط به متغیرهای فیزیکی در استخرهای آبزی پروری مورد بحث قرار گرفته است . البته در کتاب مبانی مهندسی آبزی پروری ، پس از دما ، پارامترهای چگالی و انجماد آب مطرح شده که به دلیل اهمیت کمتر نسبت به سایر پارامترها از ذکر آن ها در اینجا اجتناب گردید .

شوری :

شوری ، کمیتی است که بیان کننده میزان یون های محلول در آب بوده و بر اساس واحد گرم بر لیتر ( g/lit) در سیستم SI و یا قسمت در هزار ( ppt)در سیستم انگلیسی ( MKS) بیان می گردد .

علامت 0/00 غالباً به معنای قسمت در هزار مورد استفاده قرار می گیرد . عمده ترین یون های محلول در آب را سدیم و کلر تشکیل می دهند . منیزیم ، کلسیم ، پتاسیم ، سولفات و بیکربنات نیز به مقداری زیادی در آب های شور وجود دارند (Romaire 1985 ) .

سطوح شوری ، تابع شرایط زمین شناسی و هیدرولوژیک یک منطقه می باشد . آب های سطحی در مناطقی که دارای بارش قابل ملاحظه ای باشند معمولاً شوری پائینی دارند در حالیکه آب در اراضی خشک وکم بارش با شدت تبخیر زیاد شورتر است .

شوری آب دریا بین 33 تا 37 گرم بر لیتر متغیر بوده و به طور میانگین در حدود 34 گرم بر لیتر گزارش می شود . در خوریات ، این پارامتر متغیر بوده و از شوری های بالاتر از آب دریا تا 3 گرم بر لیتر مشاهده شده است .بسیاری از آب های سرزمینی ( Inland Waters) شوری کمتر از 2 تا 3 گرم بر لیتر دارند ( McLarney 1984 ; Boyd 1990 ) .

  • ali ghavampour

آبزی پروری

اکولوژی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی